EDM-Fotografie
Leg het moment vast en beleef het opnieuw

WIE IK BEN

Een verhaaltje over wie ik ben en hoe mijn passie van fotograferen is ontstaan.

Mijn naam is Erna Dijkstra-Moesman, vandaar ook de naam EDM-fotografie. Ik ben geboren in 1964 te Hardinxveld-Giessendam. Ben al vanaf 1980 samen met mijn man, moeder van èèn zoon en ben in 2019 Oma geworden van een lieve kleindochter.

Verder ben ik heel actief: ik ben zelfstandig gewichtsconsulente, zet me als vrijwilliger in bij de Stichting Gezonde Duitse Herder en mijn grootste passie is fotograferen.

In het fotograferen vind ik mijn rustmomentjes. Maar ik wordt er ook heel blij van als ik een shoot heb gedaan en de personen hier heel blij mee zijn.

Fotograferen ik vond het altijd al leuk en zeker  als ik foto`s zag met een wazige achtergond, water dat opspat enz. Maar hoe ik dat moest doen, ik had werkelijk geen idee. Na enkele cursussen en veel foto`s te hebben gemaakt weet ik nu wel de fijne kneepjes. Niet alleen het fotograferen maar ook de nabewerking en het maken van een fotoboek vind ik geweldig. 

Mijn slogan is niet voor niets leg het moment vast, beleef het opnieuw. Een foto zegt en doet zo ontzettend veel met ons.

Speciale momenten, dagelijkse "gewone"dingen het wordt allemaal bijzonder als het vast is gelegd.

Het liefste fotgrafeer ik buiten, daarbij maakt het niet uit of het nu portetfoto`s zijn, foto`s van huisdieren, kinderen, en uiteraard de mooie natuur.Net na een regenbui, een roos met de druppels.